Condiţii generale pentru folosirea sitelui

Utilizator

Utilizatorul este orice vizitator al paginii web www.teste-online.com.

Drepturile şi obligaţiile utilizatorului

Utilizatorul are obligaţia să respecte Condiţiile comerciale ale paginii web. Prin folosirea paginii utilizatorul exprimă acordul cu condiţiile acestea şi confirmă că le a citit şi că le a inţeles în întregime.

În cazul în care apare un defect care împiedică folosirea corectă a paginii utilizatorul are dreptul să se adreseze furnizorului pe pagina de contact.

Utilizatorul are dreptul să denunţă unilateral contractul doar până la moment în care furnizorul îndeplineşte obligaţiile lui sau până la evaluarea testului.

Utilizatorul, fiind persoană fizică, este de acord cu prelucrarea datelor personale următoare: nume şi prenume, adresă de e-mail, număr de telefon, rezultat al testului (în urmă denumite „datele personale“) pentru evaluarea testului , pentru efectuarea obligaţiilor stabilite în contractul despre furnizarea serviciilor şi pentru trimiterea informaţiilor comerciale din partea furnizorului.

Utilizatorul are dreptul să trimite pe pagina de contact a furnizorului cererea pentru ştergerea datelor sale personale din baza de date şi furnizorul are obligaţia de a învoi cererea în cel mai scurt timp posibil.

Drepturile şi obligaţiile Furnizorului

Furnizorul are obligaţia de a respecta Condiţiile generale a paginii web.

Furnizorul are dreptul de a modifica Condiţiile generale acestea. Condiţiile generale modificate întră în vigoare în data afişării lor pe pagina web.

Evaluarea testului

Evaluarea testului de pe pagina web este asigurată prin tehnoligia SMS. Furnizorul serviciului de plată prin SMS este societatea www.mobilpay.ro. După completarea testului utilizatorul este invitat să trimita un SMS de evaluare. După trimiterea SMS-ului acestuia utilizatorul primeşte un răspuns cu codul de confirmare, pe baza căruia va putea accesa pagină cu evaluarea testului. Preţul de 1 SMS este 1 EUR pentru 2 teste si 3 EUR pentru acces la toate testele de pe site timp de 30 de zile. Preţul este fara TVA. Plata nu este retroactiva. Utilizatorul va lua la cunoştinţă că pentru evaluarea testului trebuie trimis un SMS la operatorul său de telefonie mobilă.

In cazul platii prin Paypal exista doar varianta platii de 1 EUR pentru 2 teste. Imediat ce se confirma plata utilizatorul va primi pe adresa de email de la paypal codul de confirmare pentru finalizarea testului.

În cazul în care utilizatorul nu primeşte codul de confirmare are dreptul să contacteze furnizorul pe adresa de contact.

Condiţiile generale întră în vigoare în data afişării lor pe pagina web.